GrueFOTO.no

- Et bilde sier mer enn 1000 ord

Velkommen

Jeg heter Roy Jøran L.Trangsrud og er født og oppvokst i Grue kommune som ligger ca. 35 kilometer nord for Kongsvinger. Jeg bor på et lite sted som heter Tjura, med mange kulturminner og flott natur. Tjura ligger mellom Glomma og svenskegrensa, med innfallsport til Finnskogen.

Jeg kjøpte mitt første speilrefleks kamera i 1987, men det ble mest benyttet til familie og feriebilder. Det tok ikke av før i 1994/95, med mer innkjøpt utstyr kom fotograferinga virkelig i gang. Jeg begynte som freelance journalist i lokalavisa Glåmdalen i 1995, men er mest opptatt av dyre –og fuglefotografering, og det mangfold som naturen gir oss.


- Jeg tar også oppdrag som bryluppsfotografering, konfirmasjon og barnefotografering, eller hva Dere måtte ønske innenfor rimelighetens grenser. Jeg leverer også bilder til forlag, bøker, brosjyrer, kataloger eller hva det måtte være. Jeg leverer bilder i alle størrelser med eller uten rammer til bedrifter, kontorer etc. eller privatpersoner.

 

Her på min hjemmeside finner Dere et lite utvalg av mine bilder. Skulle Dere finne noe av interresse er det bare å ta kontakt.

 

Takk for at De tok Dem tid til å besøke min hjemmeside. Velkommen tilbake.

 

 

 

 

 

Roy Jøran L.Trangsrud

 

2260 Kirkenær Norge